Onze Diensten

Onze Diensten

Softwarelicensing is een complexe zaak. Agile Software is uw specialist op het gebied van softwarelicensing en Software Asset Management. Geen enkele organisatie is hetzelfde. Wij kijken goed naar uw IT-omgeving, uitdagingen, groeiplannen en strategische initiatieven.

U wordt door ons geadviseerd over de beste licentiemodellen voor uw organisatie. Daarnaast adviseren en informeren wij u over aflopende (onderhouds)contracten en wijzigingen in licentiemodellen.

U kunt bij Agile Software terecht voor software fabrikanten zoals Microsoft, Oracle, VMware, Citrix, Adobe, Veeam, RES Software, IBM, HP, Websense, Good, Symantec, Airwatch, MobileIron. Ook adviseren en leveren wij exotica software. U wordt bij Agile Software ontzorgd op het gebied van softwarelicensing.

Uw belangen worden behartigd door 1 vast accountteam. Hierdoor heeft u niet te maken krijgt met andere contactpersonen. Dit vaste accountteam is samengesteld uit een accountmanager, back-up accountmanager, inside sales en solution advisor, waardoor alle kennis aan boord is om u van de juiste informatie te voorzien.  Dit team is op de hoogte van uw specifieke situatie en zijn daardoor in staat u van een advies te voorzien gebaseerd op uw wensen en eisen.

Uw voordeel

  • Winst: doordat wij internationaal kunnen inkopen (valuta verschil, voordelige belastingtarieven).
  • Tijd: u ontvangt maandelijks rapportages zodat u in een overzicht uw licentieoverzicht heeft.
  • Gemak en controle: door al uw softwarecontracten uit te besteden aan 1 partner.
  • Zekerheid: door middel van ons open-book beleid. Focus op dienstverlening
  • Rendement: geen onverwachte uitgaven door het inzetten van Software Asset Management. 

Solution Advisors

Door de toenemende complexiteit in dit vakgebied hebben wij onze adviseurs gespecialiseerd op het gebied van uw uitdagingen. Voor u betekent dit simpelweg een kortere weg naar het antwoord op uw vraag.

IT- uitdagingen

  • Computing Everywhere: Door de grote adoptie van mobiele devices is een toenemende vraag naar flexibele oplossingen die het mogelijk maken om gebruikers altijd en overal toegang te geven tot bedrijfsinformatie en applicaties.
  • Security & Identity: Met de opkomst van onder andere Cloud technologieën stijgt ook de vraag naar goede bescherming van data, privacy, gebruikers en toegang tot informatie en netwerken.
  • Business Analytics: Data wordt steeds vaker gezien als een bedrijfsasset en dient als basis voor strategische besluitvorming binnen hele veel organisaties.
  • Hybrid Cloud: Organisaties profiteren van de schaalbaarheid en kostenvoordelen van een publieke cloud computing-omgeving zonder dat bedrijfs-kritische gegevens aan derden worden blootgesteld.

Licentiebeheertraining

Een goede eerste stap op weg naar licentiebeheer is de Licentiebeheertraining van onze zusterorganisatie InfraControl. In 2 dagen leert u hoe u grip krijgt op uw softwareportfolio. U heeft geen voorkennis van software of softwarelicenties nodig.

Software Asset Management

Door de dynamiek en complexiteit van licentiemanagement ontstaan gemakkelijk verschillen tussen aangekochte, geïnstalleerde en daadwerkelijk gebruikte licenties. Als u meer licenties koopt dan u gebruikt, bent u een dief van uw eigen portemonnee. En wanneer u meer licenties installeert dan u heeft gekocht, bent u niet compliant dus maakt u zich schuldig aan softwarepiraterij.

Er is maar een goede manier om dit proces onder controle te krijgen en dat is het inrichten van Software Asset Management (SAM). SAM is een essentieel instrument voor de optimalisatie van aankoop, implementatie, beheer en gebruik van software applicaties binnen organisaties.

Onze zusterorganisatie InfraControl is gespecialiseerd in Software Asset Management. Wilt u in anderhalve minuut weten waarom SAM belangrijk is? Bekijk dan de onderstaande video.

Meer informatie?

Neem dan nu contact op met uw Agile Software accountmanager of bel 088 - 560 56 66 of stuur een email naar info@agilesoftware.nl

© Agile Software B.V.