Onze Diensten

Onze Diensten

Licentieadvies rondom IT-uitdagingen

  • Microsoft Cloud Solutions: Het werken in de Microsoft Cloud biedt organisaties een mogelijkheid tot innovatie, concurrentievoordeel en flexibiliteit. Overweegt u gebruik te maken van de Microsoft cloudomgeving? Wij adviseren en begeleiden u, zodat u optimaal bent voorbereid op deze overgang.
  • Computing Everywhere: Door de grote adoptie van mobiele devices is een toenemende vraag naar flexibele oplossingen die het mogelijk maken om gebruikers altijd en overal toegang te geven tot bedrijfsinformatie en applicaties.
  • Security & Identity: Met de opkomst van onder andere Cloud technologieën stijgt ook de vraag naar goede bescherming van data, privacy, gebruikers en toegang tot informatie en netwerken.
  • Business Analytics: Data wordt steeds vaker gezien als een bedrijfsasset en dient als basis voor strategische besluitvorming binnen heel veel organisaties.
  • Hybrid Cloud: Organisaties profiteren van de schaalbaarheid en kostenvoordelen van een publieke cloud computing-omgeving zonder dat bedrijfskritische gegevens aan derden worden blootgesteld.

Softwarelicensing is complexe zaak. Agile Software is specialist op het gebied van softwarelicenties en het beheer van licenties.

Licentiebeheertraining

Een goede eerste stap op weg naar licentiebeheer is de Licentiebeheertraining van onze zusterorganisatie InfraControl. In 2 dagen leert u hoe u grip krijgt op uw softwareportfolio. U heeft geen voorkennis van software of softwarelicenties nodig.

Software Asset Management

Door de dynamiek en complexiteit van licentiemanagement ontstaan gemakkelijk verschillen tussen aangekochte, geïnstalleerde en daadwerkelijk gebruikte licenties. Als u meer licenties koopt dan u gebruikt, bent u een dief van uw eigen portemonnee. En wanneer u meer licenties installeert dan u heeft gekocht, bent u niet compliant dus maakt u zich schuldig aan softwarepiraterij.

Er is maar een goede manier om dit proces onder controle te krijgen en dat is het inrichten van Software Asset Management (SAM). SAM is een essentieel instrument voor de optimalisatie van aankoop, implementatie, beheer en gebruik van software applicaties binnen organisaties. Onze zusterorganisatie InfraControl is hierin gespecialiseerd.

Meer informatie?

Neem dan nu contact op met uw Agile Software accountmanager of bel 088 - 560 56 66 of stuur een email naar info@agilesoftware.nl

© Agile Software B.V.