Nieuws

Wijzigingen beschikbaarheid Adobe Creative Suite

Geschreven door k.vancutsem op 14 april 2014

Maakt u gebruik van de Adobe Creative Suite producten (CS3 of hoger) of bent u van plan deze binnenkort aan te schaffen? Dan is onderstaande informatie zeer relevant voor u.

Met ingang van 30 mei 2014 biedt Adobe niet langer Creative Suite 6-software aan onder het Cumulatief licentieprogramma (CLP) of Transactiegericht licentieprogramma (TLP). Creative Suite producten zijn vanaf dan dus alleen nog maar beschikbaar via Creative Cloud. De visie van Adobe voor Creative Cloud is om de creatieve gemeenschap een naadloze, verbonden en productieve omgeving te bieden. Hierin heeft u toegang tot apps, services en ondersteuning, waar en wanneer u dit wenst.

 

Profiteer nu nog van 40% korting op Creative Cloud

Lees meer

Nieuwe CEO COMPAREX Groep

Geschreven door c.duinsbergen op 2 april 2014

Wilfried Pruschak nieuwe CEO van de COMPAREX Groep

Wilfried Pruschak, CEO COMPAREXLeipzig, 01/04/2014 - COMPAREX heeft Wilfried Pruschak per direct aangesteld als nieuwe CEO. Vanaf 1 april, de start van het nieuwe boekjaar voor COMPAREX, vormt hij samen met Hansjörg Egger (COO) en Thomas Reich (CFO) het Management Board van de internationale organisatie. 

Lees meer

End of life Windows XP - Agile Software biedt 3 alternatieven

Geschreven door c.ivangh op 28 maart 2014

Maakt uw organisatie nog gebruik van Windows XP? Op 8 april stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows XP. U ontvangt dan geen automatische beveiligingsupdates meer. Dat heeft onder meer gevolgen voor de bescherming van uw bedrijfsgegevens. Hierdoor loopt uw organisatie extra risico. Nu.nl bracht enkele weken geleden de resultaten van een onderzoek naar het gebruik van Windows XP onder gemeenten naar buiten. Hieruit blijkt dat ongeveer één derde van alle gemeenten in april 2014 nog met computers werken waar Windows XP op draait. Maar gemeenten zijn niet de enige organisaties waar XP nog veelvuldig wordt gebruikt.

Agile Software informeert u graag over alternatieven waardoor risico’s voorkomen kunnen worden. Lees er meer over in dit artikel

Lees meer

Een vereenvoudigde totaaloplossing voor uw security beleid?

Geschreven door k.vancutsem op 25 maart 2014

7 april lanceert Symantec een nieuwe contractvorm; het Symantec Enterprise Subscription Agreement (SESA). Veel organisaties hebben in het verleden aangegeven behoefte te hebben aan één totaaloplossing op het gebied van security. Met dit nieuwe contract speelt Symantec hierop in: U hoeft geen losse security producten meer aan te schaffen, maar vindt alles terug in één overeenkomst.

Lees hier verder

Lees meer

Windows XP: Rust zacht, oude vriend

Geschreven door c.ivangh op 27 februari 2014

Het heeft lang geduurd, maar de stekker wordt er nu definitief uitgetrokken. Velen hebben mooie tijden met je meegemaakt en kunnen het nauwelijks geloven. Nog maar even en je bent er niet meer. Een sentimenteel afscheid en het sluiten van een era. Velen hebben geprobeerd je te vervangen maar hebben over het algemeen jammerlijk gefaald. Gelukkig heb je een broertje die de leegte kan vullen, maar daar willen velen nog niet aan denken, ondanks het feit dat ze dit eigenlijk wel zouden moeten. Gelukkig maakt Windows 7 een mooie inhaalslag op de markt, zoals te zien in het onderstaande diagram. Maar nog steeds draait bijna 30% van alle pc’s op een Windows versie die de ondersteuning snel gaat verliezen. Hoe kunt u omgaan met het verlies van vertrouwde Microsoft technologie?

Lees meer

Pagina's