Nieuws

Nieuwe klantreferentie: NIPO Software

Geschreven door c.ivangh op 21 oktober 2014

NIPO software ontwikkelt al ruim 25 jaar datacollectie software voor de professionele marktonderzoek industrie. De organisatie is gevestigd in Nederland en heeft daarnaast kantoren in Argentinië en Hong Kong. Het is een van de grote spelers binnen haar markt. Voor het beheer van de Microsoft licenties die zij zelf gebruiken, werd de hulp ingeroepen van Agile Software.

Lees meer over de ervaringen van NIPO Software met Agile Software!

Lees meer

Nieuwe COMPAREX collega gezocht voor de functie van Solution Advisor Microsoft (m/v)

Geschreven door c.ivangh op 21 oktober 2014

Voor COMPAREX Nederland B.V. zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Solution Advisor Microsoft (m/v). Interesse? Kijk hier voor meer informatie!

Lees meer

Nieuwe hardware? Let op uw Oracle licenties en voorkom financiële gevolgen

Geschreven door c.ivangh op 16 oktober 2014

Virtualisatie is de grootste trend in de datacenters van de afgelopen 10 jaar. Dit heeft geresulteerd in enorme kostenbesparing en in grotere operationele efficiëntie voor veel organisaties. Veel organisaties vragen zich af: hoe houd ik mijn Oracle licenties onder controle? Leer hier meer over in het blog-artikel van Remco Toele, Solution Advisor Enterprise Software.

Lees meer...

Lees meer

Videoreferentie: Gemeente Groningen over de samenwerking met Agile Software

Geschreven door k.vancutsem op 14 oktober 2014

Eind vorig jaar heeft gemeente Groningen een aanbesteding gepubliceerd waarbij zij op zoek waren naar een Software reseller.

“Agile Software blonk uit in professionaliteit en was het beste in staat om toegevoegde waarde op het gebied van advisering aan te tonen. Zij hebben ons geholpen om ons softwareportfolio te optimaliseren. Zowel op het gebied van Microsoft licenties, als bij de overgang naar Adobe Creative Cloud. Dit heeft ons veel kosten bespaard en zorgt ervoor dat we compliant zijn.”

Lees meer...

 

Lees meer

Waar moet u aan denken bij het licentiëren van een RDS of VDI omgeving?

Geschreven door k.vancutsem op 30 september 2014

Belinda de Langen

 

 

door Belinda de Langen, Solution Advisor Microsoft

Wij krijgen regelmatig vragen over het licentiëren van RDS (Remote Desktop Services) en VDI (Virtual Desktop Infrastructure) omgevingen:

  • In welk geval heeft u een Windows Enterprise licentie nodig?
  • Moet daar Software Assurance op aangekocht worden, of is een VDA (Virtual Desktop Access) abonnement misschien een betere oplossing?
  • Heeft u ook een RDS CAL licentie nodig?

Het juiste licentieadvies hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld of er gewerkt wordt met fat clients of thin (of zero) clients. Welke technologie wordt er aangeboden en van welke uitgever, etc. Ook is het is van belang over welke contractvorm we spreken.

Lees meer

Pagina's