Nieuws

End of Support Windows Server 2003/R2 - Welke gevolgen heeft dit?

Geschreven door c.ivangh op 15 december 2014

Microsoft stopt op 14 juli 2015 met de support van Windows server 2003/R2. Dat lijkt nog ver weg, maar dit is al over een half jaar! Worden er binnen uw organisatie nog Windows 2003/R2 servers gebruikt? Dan dient dit u hier op korte termijn voorbereidingen voor te treffen.

Lees meer hierover in het blog van Solution Advisor Jurjen Verbeek.

Lees meer

Nieuwe COMPAREX collega gezocht voor de functie van Junior Inkoper (m/v)

Geschreven door c.ivangh op 4 december 2014

Wij zijn voor COMPAREX op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Junior Inkoper (m/v). Lees hier meer over deze functie!

Lees meer

Welke aanschafmogelijkheden zijn er voor Office 365? Lees het blog van Manuel Middendorp

Geschreven door c.ivangh op 1 december 2014

Office 365 Enterprise plannen kunnen op verschillende manieren worden aangekocht. Er zijn meerdere licentiëringsmogelijkheden en volumelicentieovereenkomsten. Niet iedere licentiëringsmogelijkheid is beschikbaar in elke overeenkomst en niet iedere overeenkomst is geschikt voor elk klanttype of klantbehoefte.

Wat zijn de aanschafmogelijkheden van Office 365 in licentieovereenkomsten? En welke overeenkomst past het beste bij uw organisatie?

Lees meer in het blog van Manuel Middendorp

Lees meer

Gaat IBM met Watson de wereld veranderen? Lees de blog van Bart Idenburg

Geschreven door c.ivangh op 18 november 2014

De naam Watson heeft u de afgelopen periode ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen. Dit is namelijk de naam van één van de meest ambitieuze projecten in de geschiedenis van IBM. Het project is vernoemd naar IBM-oprichter Thomas J. Watson en wordt door IBM zelf  één van de grootste innovaties sinds de oprichting van de organisatie genoemd. De technologie is inmiddels gereed gemaakt voor de zakelijke markt. Hierdoor komt er ook steeds meer communicatie over het onderwerp voorbij. IBM heeft voor het verder ontwikkelen van deze markt een aparte Watson business unit opgericht en heeft hier ruim 1 miljard dollar in geïnvesteerd. Het vertrouwen van IBM in de technologie is dus heel groot. Maar wat is Watson dan eigenlijk? Waar kunnen we het voor gebruiken? En waarom noemt IBM dit één van de grootste innovaties in haar geschiedenis?

Lees meer

Nieuwe klantreferentie: Regio Noord-Midden Limburg

Geschreven door c.ivangh op 18 november 2014

In 2010 zijn in Venlo de eerste stappen gezet om ook met enkele omliggende gemeenten samen te werken. Frank Stege, ICT Manager van de huidige regio Noord-Midden Limburg, nam vanuit gemeente Venlo samen met de gemeenten Roermond en Weert het voortouw. Gezamenlijk stelden zij een business case op. Het voorstel voor een samenwerkingsverband werd in 2012 door de gemeenteraad aangenomen en vanaf 2013 werd de daadwerkelijke ICT-samenwerking gestart. Lees hier meer over de ervaringen van Frank Stege met Agile Software.

Lees meer

Pagina's