Nieuws

Gaat IBM met Watson de wereld veranderen? Lees de blog van Bart Idenburg

Geschreven door c.ivangh op 18 november 2014

De naam Watson heeft u de afgelopen periode ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen. Dit is namelijk de naam van één van de meest ambitieuze projecten in de geschiedenis van IBM. Het project is vernoemd naar IBM-oprichter Thomas J. Watson en wordt door IBM zelf  één van de grootste innovaties sinds de oprichting van de organisatie genoemd. De technologie is inmiddels gereed gemaakt voor de zakelijke markt. Hierdoor komt er ook steeds meer communicatie over het onderwerp voorbij. IBM heeft voor het verder ontwikkelen van deze markt een aparte Watson business unit opgericht en heeft hier ruim 1 miljard dollar in geïnvesteerd. Het vertrouwen van IBM in de technologie is dus heel groot. Maar wat is Watson dan eigenlijk? Waar kunnen we het voor gebruiken? En waarom noemt IBM dit één van de grootste innovaties in haar geschiedenis?

Lees meer

Nieuwe klantreferentie: Regio Noord-Midden Limburg

Geschreven door c.ivangh op 18 november 2014

In 2010 zijn in Venlo de eerste stappen gezet om ook met enkele omliggende gemeenten samen te werken. Frank Stege, ICT Manager van de huidige regio Noord-Midden Limburg, nam vanuit gemeente Venlo samen met de gemeenten Roermond en Weert het voortouw. Gezamenlijk stelden zij een business case op. Het voorstel voor een samenwerkingsverband werd in 2012 door de gemeenteraad aangenomen en vanaf 2013 werd de daadwerkelijke ICT-samenwerking gestart. Lees hier meer over de ervaringen van Frank Stege met Agile Software.

Lees meer

Agile Software wint Gouden Gazelle in Zuid-Holland

Geschreven door c.ivangh op 14 november 2014

Het is dit jaar voor de elfde keer dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitreikt aan de snelste groeiers van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een onafgebroken groei van tenminste 20% lieten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle.

Lees hier meer...

Lees meer

COMPAREX neemt Amerikaanse Cloud-specialist CloudBearing over

Geschreven door k.vancutsem op 3 november 2014

Leipzig, Amsterdam, 03/11/2014 –  De internationale IT service provider COMPAREX heeft de overname van CloudBearing aangekondigd. De acquisitie stelt COMPAREX in staat om Microsoft Office 365 en Azure oplossingen bij klanten in de Verenigde Staten uit te rollen en te beheren.

Microsoft heeft CloudBearing meerdere malen erkend voor hun leidende rol als Microsoft Cloud-partner in de Verenigde Staten. In 2014 zijn zij tot US Education Platform Partner of the Year benoemd. Een jaar eerder won CloudBearing de Microsoft Cloud Partner of the Year Award in de Eastern Region.

Lees meer

Nieuwe klantreferentie: NIPO Software

Geschreven door c.ivangh op 21 oktober 2014

NIPO software ontwikkelt al ruim 25 jaar datacollectie software voor de professionele marktonderzoek industrie. De organisatie is gevestigd in Nederland en heeft daarnaast kantoren in Argentinië en Hong Kong. Het is een van de grote spelers binnen haar markt. Voor het beheer van de Microsoft licenties die zij zelf gebruiken, werd de hulp ingeroepen van Agile Software.

Lees meer over de ervaringen van NIPO Software met Agile Software!

Lees meer

Pagina's