Nieuws

Blog: Cloud first: de nieuwe generatie Microsoft oplossingen

Geschreven door c.ivangh op 1 augustus 2014

Hoe prettig zou het zijn wanneer u als gebruiker toegang heeft tot alle middelen om uw werk zo snel en efficiënt mogelijk te doen? Microsoft heeft het antwoord gevonden in de Microsoft Cloud producten die zij ontwikkelen. Office365 en Microsoft Azure zijn de ontwikkelde Cloud-diensten die iedereen inmiddels wel kent. Maar er wordt onverminderd doorontwikkeld. Microsoft lanceert nieuwe cloud-diensten, die niet meer in een on-premise variant zullen verschijnen.

Lees meer>>

Lees meer

Blog: De toekomst van samenwerken tussen diverse organisaties: Het Shared Service Center

Geschreven door c.ivangh op 25 juli 2014

Het internet stelt ons al jaren in staat om beter samen te werken. Grenzen tussen organisaties vervagen en het wordt steeds gemakkelijker om externen toe te laten op uw netwerk. Maar wat moet u doen met uw Microsoft licenties?

 

Lees meer>>

Lees meer

Agile Software wint Microsoft Health Award

Geschreven door c.ivangh op 11 juli 2014

Alphen aan den Rijn, 11 juli 2014 – Agile Software heeft de Microsoft Health Licensing Partner of the Year Award 2014 gewonnen. Met de jaarlijkse awards spreekt Microsoft zijn waardering uit voor Nederlandse partners die in het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie.

Lees meer

Blog: De toekomst van Active Directory: Identiteits- en toegangsbeheer vanuit de cloud

Geschreven door k.vancutsem op 16 juni 2014

Active Directory is sinds de komst in Windows 2000 Server voor de meeste organisaties een onmisbaar onderdeel van de IT-infrastructuur geworden. Active Directory is een plek om informatie te verzamelen voor verschillende objecten. Bijna iedere professionele IT ’er die met Microsoft software werkt, erkent de belangrijke rol van Active Directory binnen het IT landschap.

Lees meer>>

Lees meer

COMPAREX neemt Mexicaanse IT-specialist PERIFEL over

Geschreven door c.ivangh op 22 mei 2014

Leipzig, 22/5/2014 – Als onderdeel van haar internationale expansieplan heeft IT dienstverlener COMPAREX de Mexicaanse IT-organisatie PERIFEL overgenomen. De acquisitie opent de Latijns-Amerikaanse markt verder voor de COMPAREX Groep, die nu vestigingen in 31 landen heeft. De Mexicaanse organisatie, die meer dan 70 professionals in dienst heeft, blijft opereren onder het huidige management en de merknaam PERIFEL.

John Havlick, COMPAREX Executive Vice President Asia Pacific & Americas: “Ik ben blij met de overname en deze expansie van COMPAREX in de Latijns-Amerikaanse markt. Ik wil het PERIFEL team van harte verwelkomen. Mexico is de 14e economie in de wereld en een markt met een hoog groeipotentieel voor onze belangrijkste partners en klanten. We kijken ernaar uit om in deze belangrijke markt te groeien met een sterke organisatie zoals PERIFEL.”

Lees meer

Pagina's