Nieuws

Wordt 2015 het jaar van Postgres?

Geschreven door c.ivangh op 23 januari 2015

Solution Advisor Remco Toele laat u in zijn blog kennismaken met Postgres. Steeds vaker maken organisaties hier gebruik van. Traditionele databases worden meer en meer ingeruild voor deze, relatief nieuwe, oplossing. Zowel kosten als principiële overwegingen zijn aanleiding voor organisaties om zich in een overstap te verdiepen. In dit artikel gaat hij dieper in op Postgres. Hoe verhoudt Postgres zich qua functionaliteit en kosten ten opzichte van de traditionele databaseleveranciers? Hij is ervan overtuigd dat een Postgres database ook voor uw organisatie het overwegen waard is.

Bent u nieuwsgierig? Lees het volledige artikel hier...

Lees meer

Het jaar 2014 in blogs

Geschreven door c.ivangh op 22 januari 2015

Eind 2013 werden de eerste blogs geschreven door de Solution Advisors van Agile Software. Onze experts laten hierin hun licht schijnen op ontwikkelingen in de softwaremarkt. In 2014 zijn we hier actief mee verdergegaan en hebben we in totaal 18 blogs gepubliceerd. Bent u benieuwd welke blogs populair waren? Bekijk hier het overzicht...

Lees meer

Microsoft Delve: Uw productiviteit verhogen met de nieuwste oplossing van Office 365

Geschreven door c.ivangh op 5 januari 2015

‘De arbeidsproductiviteit moet omhoog. We moeten efficiënter werken’. Uitspraken die we al jaren horen en die samenhangen met de huidige economische instabiliteit. Het zijn ontwikkelingen die aan geen enkele sector voorbijgaan. Ook u herkent dit ongetwijfeld vanuit uw eigen organisatie en branche. Met de cloud varianten van Office, Exchange, Sharepoint en Lync, richt Microsoft zich op het verlagen van uw kosten. Madeleine van de Rotten gaat in haar blog op een nieuwe Microsoft oplossing: Volgens Madeleine verhoogt Delve uw productiveit en gaat u slimmer en sneller werken.

Lees meer in dit blog.

Lees meer

End of Support Windows Server 2003/R2 - Welke gevolgen heeft dit?

Geschreven door c.ivangh op 15 december 2014

Microsoft stopt op 14 juli 2015 met de support van Windows server 2003/R2. Dat lijkt nog ver weg, maar dit is al over een half jaar! Worden er binnen uw organisatie nog Windows 2003/R2 servers gebruikt? Dan dient dit u hier op korte termijn voorbereidingen voor te treffen.

Lees meer hierover in het blog van Solution Advisor Jurjen Verbeek.

Lees meer

Nieuwe COMPAREX collega gezocht voor de functie van Junior Inkoper (m/v)

Geschreven door c.ivangh op 4 december 2014

Wij zijn voor COMPAREX op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Junior Inkoper (m/v). Lees hier meer over deze functie!

Lees meer

Pagina's