Nieuws

CLOUD first: OneDrive for Business

Geschreven door c.ivangh op 15 september 2014

Office365 en Microsoft Azure zijn de ontwikkelde Cloud-diensten die iedereen inmiddels wel kent. Maar er wordt onverminderd doorontwikkeld. Zoals OneDrive for Business, waarover dit blog van Tom en Madeleine gaat. Microsoft lanceert nieuwe cloud-diensten, die niet meer in een on-premise variant zullen verschijnen. Yammer, Power BI en Delve (tot begin juli nog bekend onder de naam Project Oslo) zijn hier voorbeelden van. Hiermee zet Microsoft koers richting ‘cloud-first’ in de toekomst. Eerder al schreven Tom en Madeleine een blog over het gebruik van Yammer. Nu is OneDrive for Business het onderwerp. Hoe kan je sneller en efficiënter werken door het gebruik van Microsoft Cloud-oplossingen?

Lees meer...

Lees meer

Klantreferentie van De Schutter'Neroc over de samenwerking met Agile Software en transitie naar Adobe Creative Cloud

Geschreven door k.vancutsem op 8 september 2014

Agile Software is dé software kennispartner voor De Schutter’Neroc

Ben Dekeyser is verantwoordelijk voor de inkoop van IT voor de gehele DSN-organisatie. De afgelopen periode heeft DSN diverse organisaties overgenomen. Ook zijn er nieuwe vestigingen opgezet. Dit maakt de inkoop en het beheer van softwarecontracten een lastige opgave.

Lees meer>>

Lees meer

Blog: Inzicht in de kosten en functionaliteit van database-oplossingen

Geschreven door c.ivangh op 2 september 2014

Overweegt u een nieuwe of andere database aan te schaffen? Of wilt u inventariseren of uw databases optimaal ingezet worden? Agile Software vergelijkt u alle grote databases op het gebied van prijs en functionaliteit. Hierdoor realiseert u mogelijk toekomstige kostenbesparingen of haalt u meer uit uw huidige database.

Lees meer>>

Lees meer

Kom jij onze organisaties versterken? Bekijk de actuele vacatures!

Geschreven door c.ivangh op 28 augustus 2014

Wij zijn altijd op zoek naar kandidaten met een passie voor ICT, bij voorkeur op het gebied van softwarelicenties. Kandidaten die een actieve bijdrage willen leveren aan de groei en het succes van onze organisatie.

Heb jij een commerciële, proactieve en dienstverlenende instelling? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor één van onze openstaande vacatures:

  • Inkoper

  • Account Manager

  • Account Executive / Medewerker Inside Sales

  • Junior SAM Consultant

Wij bieden een zeer uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en voldoende doorgroeimogelijkheden bij een sterk groeiende professionele onderneming.

Kijk hier voor de volledige functieomschrijvingen.

 

 

Lees meer

Blog: Wordt u virtueel helderziende met de Glazen vBol?

Geschreven door k.vancutsem op 19 augustus 2014

Een jaar of 15 geleden kocht men regelmatig nieuwe hardware, die vervolgens in het netwerk geplaatst werd. Mainframes en servers ’hingen’ te allen tijde fysiek in dit netwerk. Een situatie die eenvoudig te beheren was. Maar wel een kostbaar scenario. Zeker als we het vergelijken met de huidige situatie. In de loop der tijd is namelijk een grote ommekeer gerealiseerd binnen de IT-infrastructuur van organisaties. VMware is hier met haar virtualisatie-oplossingen gedeeltelijk verantwoordelijk voor.

Lees meer>>

Lees meer

Pagina's