Nieuws

Agile Software wint Microsoft Health Award

Geschreven door c.ivangh op 11 juli 2014

Alphen aan den Rijn, 11 juli 2014 – Agile Software heeft de Microsoft Health Licensing Partner of the Year Award 2014 gewonnen. Met de jaarlijkse awards spreekt Microsoft zijn waardering uit voor Nederlandse partners die in het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie.

Lees meer

Blog: De toekomst van Active Directory: Identiteits- en toegangsbeheer vanuit de cloud

Geschreven door k.vancutsem op 16 juni 2014

Active Directory is sinds de komst in Windows 2000 Server voor de meeste organisaties een onmisbaar onderdeel van de IT-infrastructuur geworden. Active Directory is een plek om informatie te verzamelen voor verschillende objecten. Bijna iedere professionele IT ’er die met Microsoft software werkt, erkent de belangrijke rol van Active Directory binnen het IT landschap.

Lees meer>>

Lees meer

COMPAREX neemt Mexicaanse IT-specialist PERIFEL over

Geschreven door c.ivangh op 22 mei 2014

Leipzig, 22/5/2014 – Als onderdeel van haar internationale expansieplan heeft IT dienstverlener COMPAREX de Mexicaanse IT-organisatie PERIFEL overgenomen. De acquisitie opent de Latijns-Amerikaanse markt verder voor de COMPAREX Groep, die nu vestigingen in 31 landen heeft. De Mexicaanse organisatie, die meer dan 70 professionals in dienst heeft, blijft opereren onder het huidige management en de merknaam PERIFEL.

John Havlick, COMPAREX Executive Vice President Asia Pacific & Americas: “Ik ben blij met de overname en deze expansie van COMPAREX in de Latijns-Amerikaanse markt. Ik wil het PERIFEL team van harte verwelkomen. Mexico is de 14e economie in de wereld en een markt met een hoog groeipotentieel voor onze belangrijkste partners en klanten. We kijken ernaar uit om in deze belangrijke markt te groeien met een sterke organisatie zoals PERIFEL.”

Lees meer

COMPAREX voetbalt samen met partners voor Stichting KiKa

Geschreven door k.vancutsem op 12 mei 2014

Amsterdam, 12/05/2014 - De Charly Foundation heeft EUR 25.000 ingezameld voor Stichting KiKa. De Charly Foundation is een stichting die opgericht is door COMPAREX, Agile Software en InfraControl en als doel heeft om projecten met een sociaal-maatschappelijk karakter te initiëren of (financieel) te ondersteunen. COMPAREX organiseerde op donderdag 8 mei een benefiet voetbaltoernooi waarbij de deelnemers konden spelen op de echte grasmat van de Amsterdam ArenA. 16 bedrijven schreven zich met een team in, waarbij het inschrijfgeld geheel ten goede kwam aan Stichting KiKa. De Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker.

Lees meer

Symantec kondigt een nieuwe aanpak aan voor ‘Advanced Threat Protection’

Geschreven door c.ivangh op 9 mei 2014

Het bedrijf introduceert een geïntegreerd stappenplan met innovatieve beveiligingsoplossingen om complexe problemen van klanten op te lossen. Kenmerkend voor de aanpak zijn twee nieuwe diensten: Symantec Managed Security Services - Advanced Threat Protection en Symantec Advanced Threat Protection Solution. Deze programma’s voorkomen cyberaanvallen door meldingen en kennis van eerdere aanvallen te combineren. Bedrijven die werken met deze programma’s profiteren van de samenwerking tussen meerdere beveiligingsprogramma’s en -technieken.

Cyberaanvallen blijven zich ontwikkelen en Symantec past zijn diensten hier continu op aan. De nieuwe ATP-inspanningen worden gevoed met input over bedreigingen vanuit de bestaande e-mail- en internetbeveiligings- en endpointoplossingen. Deze input is afkomstig van maar liefst 200 miljoen endpoints, 8,4 miljard e-mailberichten en 1,7 miljard websiteverzoeken per dag.

Lees meer

Pagina's