Nieuws

Kom jij onze organisaties versterken? Bekijk de actuele vacatures!

Geschreven door c.ivangh op 28 augustus 2014

Wij zijn altijd op zoek naar kandidaten met een passie voor ICT, bij voorkeur op het gebied van softwarelicenties. Kandidaten die een actieve bijdrage willen leveren aan de groei en het succes van onze organisatie.

Heb jij een commerciële, proactieve en dienstverlenende instelling? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor één van onze openstaande vacatures:

  • Inkoper

  • Account Manager

  • Account Executive / Medewerker Inside Sales

  • Junior SAM Consultant

Wij bieden een zeer uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en voldoende doorgroeimogelijkheden bij een sterk groeiende professionele onderneming.

Kijk hier voor de volledige functieomschrijvingen.

 

 

Lees meer

Blog: Wordt u virtueel helderziende met de Glazen vBol?

Geschreven door k.vancutsem op 19 augustus 2014

Een jaar of 15 geleden kocht men regelmatig nieuwe hardware, die vervolgens in het netwerk geplaatst werd. Mainframes en servers ’hingen’ te allen tijde fysiek in dit netwerk. Een situatie die eenvoudig te beheren was. Maar wel een kostbaar scenario. Zeker als we het vergelijken met de huidige situatie. In de loop der tijd is namelijk een grote ommekeer gerealiseerd binnen de IT-infrastructuur van organisaties. VMware is hier met haar virtualisatie-oplossingen gedeeltelijk verantwoordelijk voor.

Lees meer>>

Lees meer

Blog: Data management als vast onderdeel binnen uw IT-strategie

Geschreven door k.vancutsem op 7 augustus 2014

Het veiligstellen van data zou ook voor uw organisatie een primair aandachtspunt moeten zijn. De toename van het aantal virtuele IT-omgevingen geeft een nieuwe dimensie aan data management.

  • Hoe zorgt u voor maximale data beschikbaarheid?
  • Welke tools zijn hiervoor beschikbaar?
  • En waar moet u zoal aan denken om het back-uppen van uw data zo snel en veilig mogelijk toe te passen?

Program Manager Jordi Goes gaat in zijn blog in op deze vragen.

Lees meer>>

Lees meer

Blog: Cloud first: de nieuwe generatie Microsoft oplossingen

Geschreven door c.ivangh op 1 augustus 2014

Hoe prettig zou het zijn wanneer u als gebruiker toegang heeft tot alle middelen om uw werk zo snel en efficiënt mogelijk te doen? Microsoft heeft het antwoord gevonden in de Microsoft Cloud producten die zij ontwikkelen. Office365 en Microsoft Azure zijn de ontwikkelde Cloud-diensten die iedereen inmiddels wel kent. Maar er wordt onverminderd doorontwikkeld. Microsoft lanceert nieuwe cloud-diensten, die niet meer in een on-premise variant zullen verschijnen.

Lees meer>>

Lees meer

Blog: De toekomst van samenwerken tussen diverse organisaties: Het Shared Service Center

Geschreven door c.ivangh op 25 juli 2014

Het internet stelt ons al jaren in staat om beter samen te werken. Grenzen tussen organisaties vervagen en het wordt steeds gemakkelijker om externen toe te laten op uw netwerk. Maar wat moet u doen met uw Microsoft licenties?

 

Lees meer>>

Lees meer

Pagina's