Onze diensten

LicenseDesk

Agile Software heeft een LicenseDesk waar klanten altijd terecht kunnen voor alle dagelijkse operationele vragen. Onze specialisten zitten klaar om u snel en adequaat van een deskundig antwoord te voorzien met betrekking tot productinformatie, offerteaanvragen, orderinformatie en facturen. Wij geven zelfs de garantie dat alle vragen die ‘s morgens worden gesteld diezelfde middag reeds zijn beantwoord!

Solution Advisors

Voor de meer complexe vraagstukken staan onze Solution Advisors voor u klaar. Verder werken wij met een vast accountteam waardoor u niet steeds te maken krijgt met andere contactpersonen. Dit vast accountteam is samengesteld uit een accountmanager, back-up accountmanager, binnendienst acountmanager en solution advisor, waardoor alle kennis aan boord is om u van de juiste informatie te voorzien.

Licentiegids

In onze licentiegids vindt u alle licentieprogramma’s van softwarefabrikanten. Wij bieden deze gids volledig digitaal aan. Op deze manier zijn we nog beter in staat veranderingen snel door te voeren en kunt u altijd vertrouwen op actuele licentie informatie. Een licentiegids ‘vanuit de cloud’ past uitstekend bij deze tijd, maar ook bij de maatschappelijk verantwoorde onderneming die Agile Software wil zijn. Ga naar de licentiegids>>

Licentietraining

Wij vinden kennisoverdracht zeer belangrijk en stimuleren daardoor de ontwikkeling van licentiekennis bij onze klanten. Periodiek worden er licentietrainingen voor u georganiseerd. Hierdoor blijft de licentiekennis binnen uw organisatie up-to-date waardoor het werken met de online portal vergemakkelijkt zal worden. Speciaal voor licentiebeheerders hebben we deze basistraining ontwikkeld.In deze cursus wordt uitgebreid stilgestaan bij de licentievormen en – contracten, type licenties, afrekenmodellen en actuele thema’s zoals virtualisatie of multiplexing.

Bekijk het volledige overzicht van onze trainingen op de website van InfraControl.

Software Asset Management

Door de dynamiek en complexiteit van licentiemanagement ontstaan gemakkelijk verschillen tussen aangekochte, geïnstalleerde en daadwerkelijk gebruikte licenties. Als u meer licenties koopt dan u gebruikt, bent u een dief van uw eigen portemonnee. En wanneer u meer licenties installeert dan u heeft gekocht, bent u niet compliant dus maakt u zich schuldig aan softwarepiraterij.

Er is maar een goede manier om dit proces onder controle te krijgen en dat is het inrichten van Software Asset Management. SAM is een essentieel instrument voor de optimalisatie van aankoop, implementatie, beheer en gebruik van software applicaties binnen organisaties.Onze zusterorganisatie InfraControl is gespecialiseerd in Software Asset Management en heeft een eigen methodiek ontwikkeld, I-CLEAR. Lees meer over deze methodiek>>

 

      

 

  

 

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 088 - 560 56 66 of via licensedesk@agilesoftware.nl